KONTAKTA OSS


ELISABETH J MALMSTRÖM

Telefon: +46 70-24 53 774

E-post: elisabeth@malmstromkurs.seLOUISE UTTERSTRÖM 

E-post: louise@malmstromkurs.se

OM OSS


Malmström Kurs & Konferens är en engagerad, personlig och prisvärd arrangör av kurser och konferenser med fokus på högklassig vidareutbildning främst inom brottmål. I kombination med trevliga kringarrangemang är målet att arrangera kurser och konferenser med mervärde och en gemytlig känsla.


Elisabeth J Malmström har erfarenhet från många års arbete på advokatbyrå och tack vare kontakterna därigenom föddes idén om att starta en kursverksamhet i lite mindre omfattning främst riktad till advokatbyråer.


Personlig omtanke står högt i fokus, för såväl deltagare som medresenärer. Alla ska känna sig ”som en i gänget”.  Exempelvis; de kvällar som är fria i programmet så erbjuds alltid deltagande i middag för de som inte har egna planer. Därför har Du som ensamresenär alltid ett alternativ.


Kurserna förläggs runt om i världen, företrädesvis inom Europa och är ofta i samband med en långhelg. Detta för att minimera inkomstbortfall, då man som småföretagare ofta inte har möjlighet att stänga kontoret under en längre period.


Sist men inte minst ligger vi rätt prismässigt och tänker i sann småländsk Gnosjöanda. Du ska få mycket för pengarna helt enkelt!